Moškožerka. Idealen recept za zdravljenje zlomljenega srca.


Zagotovo se je že vsaka izmed nas kdaj prilepila na njegovo nogo in se pustila vleči po pločniku. Celo pot obljubljala, da mu bo simultano prevajala nogometne tekme, loščila njegov motor in vsako nedeljo spekla pečenko po receptu njegove mame. Samo, da bi te imel rad.

Pa ni prav nič pomagalo. Nate se je spomnil samo takrat, ko je njegov mali prijatelj v družbi napihnjenega ega postal lačen. In je pojedel veliko tebe. Z luknjami ementalerske samozavesti vred.

Ampak slej ko prej se v tebi prebudi zmajevka »Ti pa mene ne boš več zajebaval«. Do takrat je treba iti še čez vse samomorilske faze, živčne zlome, kilometre pokajenih čikov in polno omaro novih čevljev. Tistih, ki so samo za v posteljo.

Pa smo tam.

Žival je vstala in je nič več ne ustavi. Nekateri bi temu rekli maščevanje, spet drugi bildanje samozavesti, splošno mnenje, ki prevlada, pa da se ji je zmešalo.

Žrtve izbira po naključju. Na voljo ima klasično, napredno, travel in še kako metodo.

Klasična metoda: tipa najde na žuru, ga odpelje domov in mu proti jutru z dvignjeno obrvjo pokaže vrata.

Napredna metoda zajema vsaj 1 teden pisanja SMS sporočil z XXX vsebino, tu pa tam kak MMS rdečih nohtov in lisic na postelji.

Travel metoda pomeni seks pod tušem v Maroku, v skrajnem primeru spoznavanje ljubimcev na letališču.

Kakorkoli že, poanta je v tem, da fanta v resnici nočeš imeti. Sicer so luštni, simpatični, zanimivi, dolgotiči, znajo postavljati vejice in skuhati večerjo vsaj s tremi hodi. V principu bi si lahko  za vsakega od njih obliznila prste,  a kaj, ko je bolje biti sama. Nikomur ne rabiš razlagati, kje se potepaš, s kom plešeš na parkirišču, kdo ti pošlja rože… sladka brezskrbnost!

To je tista samozavest, neodvisnost od njegovih komplimentov in kreditne kartice, ki jo je vedno iskal. Vedno so mu šle na živce ženske, ki so se mu prilepile na nogo…
Ti pa si popolnoma drugačna. Uspešna, samozavestna, neodvisna. Nič ne težiš.  In nič ne sprašuješ.

On bi te imel za zmeraj. Pa nima šans!

Tvoja edina skrb v moškožerskem letu je poskrbeti, da se ljubimci med sabo ne srečajo. Če sem kje pozabila poudariti, da je število oboževalcev poljubno število…

Samo še opomba: moškožerke ne moreš odigrati, moškožerka moraš postati. Pot do tja je dolga in zaguljena, rezultat pa…. no… navdušujoč! Sicer ne traja dolgo, in nabereš si kar nekaj iskrenih sovražnic, je pa odličen recept za zdravljenje zlomljenega srca.

Advertisements
Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICA, PAVLA ŠVOH

2 comments

  1. Ne razumem zakaj ženska ne bi smela imeti samo posteljnih dogodivščin brez, da bi dobila grozljive oznake, medtem ko moški lahko to počnejo brez skrbi in so ob tem še frajerji.

    Sicer nisem pristašica tovrstnega vedenja, ampak že še kaj, bodimo vsak konsistentni in si priznajmo, da to počnejo tudi moški v enakem, ali celo še večjem obsegu, tako da ni ravno fer izpostavljati ženske na tak način, kot da so storile nek zločin proti človeštvu.

  2. Draga Urška. Ko berem tvoje bloge, se namejem in so res balzam za mojo dušo. HVALA!

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: