Fuk, štikli in fuzbal


Mogoče ne ravno v tem vrstnem redu.

Zagotovo pa so največji oboževalci visokih pet moški.
Ker je ni ženske, ki bi oboževala z 12 centimetrsko peto speštane prste. Moški najbrž ne vedo, kakšna bolečina je to! Jaz sem prepričana, da je bolečina primerljiva z brco v jajca. Se pravi, da so menstrualni krči vredni vsaj petih brc. Če je že to največja bolečina, ki si jo lahko moški predstavlja. Ženske se moramo po vseh tistih brcah tja vmes še zadovoljno nasmihati in kar se da visoko skakati ob diskofoksu.

Super bi bilo tudi, če bi se doma sprehajale v njih. Po možnosti oblečene v prosojno spodnje perilo. Ne glede na to, da prekleti štrik od tangic neskončno žuli in ti prsi ves čas uhajajo iz negližeja. Pa poskusite se s plastičnim perjem okrog vratu varno vrteti med piskri. Samovžig je zagotovljen.  Saj bi se lahko rešila s hitrim skokom v bano, če se ne bi prej prekucnila na tistih prekletih petah.

Če že uideš ognju in te še ni srečala pamet, lahko tako oblečena moškemu postrežeš večerjo pred televizijo. Se ves čas trudiš, da ga ja ne bi zmotila medtem, ko se uni norci na televiziji vozijo po kolenih, brcajo in pljuvajo sodnika.
Da ne bi takrat slučajno pozabila na mrzlo pivo.
Taka nepremišljenost te lahko hudo stane.
In pozabi na neumestne pripombe v stilu: “Če ne bi študirala in se trudila s kariero, ter bi 24 ur na dan samo nabijala žogo v steno, bi najbrž težko zgrešila 8 metrov širok gol… magari v visokih petah!”

Si pa le intelektualka z magisterijem v žepu, znana po svoji ambicioznosti in prefriganosti. V službi žanješ veliko spoštovanje in še večjo plačo. Ki jo zapraviš za štikle v katerih lahko strežeš svojemu moškemu.

Mater, mar bi bila fuzbaler!

V svojem spremstvu bi imela najmanj 3 hude mrhe v spodnjem perilu in visokih petah, ki bi me božale med nogami in mi stregle mrzlo pivo!

Advertisements
Kategorije:ŠTIKLE & RUKZOK

1 komentar

  1. Ha ha, med menstrualnimi bolečinami bi jih res morale nabrcat.:) Da delimo dobro in slabo.:)

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: