Samska ženska in prekleti novoletni prazniki


Novo leto prihaja in spodobi se, da se imamo noro!
Navsezadnje se po novem letu leto pozna!
Obstaja več načinov praznovanj.
Kamor samske ženske pašejo.
Ali pa sploh ne.

1. WHAM STYLE
V kočici sredi hribov gori kamin, miza se seseda pod kupom pečenih kalorij, kozarci so polni kuhanega vina, zaljubljeni pari pa odeti v bele kape in dolge šale poskakujejo okrog hiše, delajo snežaka, se mečejo po snegu, poljubljajo, Fric stoji v kapelici in nataka šnops v zajemalko.
Kaj naj tam počne samska ženska? Ki se noče zbuditi z ožganimi lasmi, ker je čisto pijana padla v kamin?
Pojma nimam. Lahko bere kakšno leposlovje, plete gobelin, ali pa pomiva za vsemi ostalimi.

2. SNOOP DOG STYLE
Sosedini starši so odšli na novoletno križarjenje po Karibih in njihova hiša z ogrevanim bazenom je prazna. Še sreča, da ima soseda toliko prijateljev, da ni vseh 24 sob v hiši praznih. Najeti zvočniki mečejo okna s tečajev, z bleščicami posute punce se majejo na visokih petah, šampanjec jim teče mimo brade in fantje se naenkrat spomnijo, da bi bilo zelo fino, če bi se vsi slekli. Hop, in naenkrat so vsi goli. S puncami vred.
Vzdihovanje se sliši iz sob, kopalnice, celo stranišča. In kaj tam počne samska punca?
Ona je tista, ki si prisvoji bazen. In šampanjec. Brez kozarca. Samo paziti mora, da je ne bodo zjutraj našli plavati z glavo navzdol.

3. METROPOLA
Zelo priljubljena so praznovanja v evropskih prestolnicah, kamor se pelje vsaj eno celo noč na avtobusu, ki stoji vsake pol ure, da lahko fantje in punce odtočijo vse platoje piva in spijo v študentskih domovih brez ogrevanja.
Prav posebej luštno je ob polnoči sredi mesta, ko te zebe v noge kot psa, vodke ne moreš več videti, nimaš kam it lulat in kmalu po polnoči se vsi vrnejo v študentski dom, kjer se zvijejo pod eno odejo, kadijo v postelji in si podajajo steklenico.
Sama na takem žuru? Raje visim na štriku z mostu nad Vltavo.

4. PLES V SVEČANI TOALETI
Ponavadi se to dogaja v kakem nobel hotelu. Dame si dejansko dajo narediti frizure pri frizerju in nalakirati nohte pri kozmetičarki. Tu ni trte mrte. Moški so v oblekah in v zloščenih čevljih lahko preverjajo damsko spodnje perilo.
Ponavadi se pleše fokstrot in angleški valček, za večerjo moraš uporabiti vsaj 5 različnih nožev in skrbno paziti, da ti kaj ne čmokne na svileno obleko.
Kaj naj tam počne samska ženska? Menda se jih veliko prijavi za strežbo, ker je boljše vse drugo, kot ždeti doma in z eno roko objemati radiator in z drugo njegovo sliko.

5. ŽUR SOSEDOV
Se je zaenkrat izkazal za najboljšega. Trajal je cel december pa vse do 5. januarja. V tem času je bilo na obisku vsaj 200 ljudi, 180 od njih jih nisem poznala.
Stanovanje je bilo treba beliti, menjati parket in iz kopalnice je vdrla voda iz odtoka.
Menda smo jedli, pili, plesali.
Eni so bruhali, drugi jokali na Lady in red, tretji plezali po balkonih, četrti polivali po hodniku in se drli:” Kot v New Yorku!”.

6. KAJ PA LETOS?
Letos bom sama doma. Objemala radiator, njegovo sliko in se tulila zelo na glas.
Malo pred polnočjo se bom lepo oblekla, počesala, si našminkala ustnice na rdeče in vklopila telefon.
Kaj pa naj drugega, saj se po novem letu leto pozna!

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICA

4 comments

 1. prvih 5 si torej že dala skozi? 😛
  js bom pa delal kot dežurc dopoldne, zvečer pa verjetno spal. no kozarček spodobnega vina si bom tud privošču.
  pa lepo praznovanje 😉

 2. Daj lepo te prosim, ne nehat pisat. Vsaj ne letos 🙂

 3. Pr Snoopu si pozabila na ganđo.

 4. Praznovanje v družbi lune in zvezd in pobruhanih tal

  Kot se za takšno priložnost spodobi, si mora samska ženska nadeti vsaj 12 centimetrske štikle, ultra minič, čim večji dekolte in nase vržt še vsaj 2 kilograma samozavesti. In potem je pripravljena za pohod med pijano publiko, ki na trgih v večjih mestih skupinsko praznuje novo leto, ob spremljavi odlične, že zdavnaj passe, glasne Družbo ji mora obvezno delati alkohol, saj v nasprotnem primeru se takšno praznovanje ne konča dobro.

  In kaj lahko se zgodi, da se zjutraj samska ženska zbudi poleg nekoga, ki je bil prejšnjo noč povsem drugačen. Ako se ne zgodi to, pa bo imela kakšen dan časa, da pobriše vse bruhanje s čevljev!

  Kako zabavno, kajne 🙂

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: