Zakaj moški ljubijo zoprne ženske!?


Najbrž zato, ker na začetku niso bile zoprne. To je dokaj logična razlaga.

Ženske, ki znajo strastno težiti, noreti, zasledovati, preverjati, zmerjati, so pogosto tudi strastne ljubimke. Nič jim ni težko, nerodno in nikoli jim ni dovolj. Zagotovo je tudi to eden od razlogov, da kmalu  moški postane  kot čigumi.

Naj poudarim,  da to niso neki papki, ki načeloma ne znajo reči ne. Kje pa! To so orng deci, katerih število ljubic je vedno bilo premosorazmerna z njihovo višino.

Danes sem dva spraševala, v čem je čar teh zajebanih bab?  Komplimentov ni bilo ne konca na kraja. Ker so kul. Ker so mistične. Neobvladljive. Ker je biti ljubljen od take mrcine neskončna čast! In ker nikoli ne veš, kaj te čaka.

A prijateljice kmalu vidimo, da ga ima vešča v precepu. Nikamor več ne gre z nami. Nekajkrat jo je sicer povabil na naše večerje, a je kmalu ugotovil, da nima smisla. Postal je samo še senca sebe. Mačo, ki je vedno  najbolj nakladal, plesal z najbolj vulgarnimi gibi in oblajal vsako, ki mu ni ušla v drevo, je postal ševkajoči kuža, ki je skrbel samo za veščino dobro voljo. In njene želje.

Ona je samo sedela tam in streljala z očmi.

Drug tip tečne ženske je babnica, ki pride v družbo in je cel svet samo njen. Saj ni hudobna. V njej najbrž ni niti malo žlehtnobe, je pa naporna ko hudič. In ljubosumna, da se stene tresejo. Tu je veliko vpitja, metanja krožnikov, a tudi ogromno objemanja in solz. Pa da ne pozabim vzbujanja pozornosti na karaokah, kjer ostale cvileče živalce nikakor ne pridemo do izraza.

Potem so tu še resnične fatalke. Lepe seksulje z enkratno kariero in službenim avtom. Ravno prav okroglo zadnjico in svetlečo šobico. Mrhe, ki z dragimi štikli pohodijo vsakega na njihovi svetleči poti.

Zato vsake toliko izgubimo kakega prijatelja. Ki se potem čez leta z zlomljenim srcem privleče nazaj v naš objem.

In ne pozabimo, da nobeden od njih punce ni pustil. A-a. Tega moški enostavno ne znajo. Raje stisnejo zobe in bebavo pustijo, da mu zarijejo ošiljeno peto globoko  v srce in vztrajajo v razmerju polnem razbitih krožnikov, razpacane maskare in globokih sledi njihovih nohtov na avtomobilu.

Pa veste zakaj?

Ker je tako najbolj komot. Ne da se jim več iti čez proceduro spoznavanja nove punce in njenih fint, grozljivih prvih zmenkov, prestrašenih prvih seksov in nedeljskega kosila z njenimi starši. Ker je sam iti na potovanje res bedno in ker je dvoposteljna soba ugodnejša od enoposteljne. Ker imaš potem dober razlog, da jo z mirnim srcem varaš. Ali pa enostavno zato, ker bi bila kdaj kaka klofuta več vredna od dolgih pogovorov in živčnih zlomov.

A pretepanje žensk je danes kaznivo dejanje, predvsem pa se to ne dela!

Čeprav bi si včasih katera res zaslužila, kako po riti. Not in a sexy way…

Pa tu ni problem v ženskah. Saj za vsako rit šiba raste… In zagotovo bo slej ko prej dobila svojo porcijo.

Resnični problem je seveda v moških, ki so ene navadne riti. In ne znajo reči ne. Vsake toliko bi morali pošteno usekati po mizi.

Takrat sicer postavijo razmerje na kocko. Možna sta namreč samo dva scenarija.

Ali bo omedlela od njegove možatosti in ga začela po božje častiti ali pa bo še bolj znorela in ga za vekomaj nagnala.

Kar je edini način, da se je reši. V primeru, da bi jo on hotel pustiti, bi moral zamenjati stanovanje, službo in telefonsko številko. Nekateri bi mogoče morali zamenjati tudi celino.

Zato naj odžalujejo svoje, potem pa vsaki taki, ki ga je pustila, pošljejo velik šopek rož.

S tem, ko ga je vrgla iz stanovanja, mu je naredila največjo uslugo na svetu!

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICA, PAVLA ŠVOHOznake: , , , , , , , ,

3 comments

 1. Pa šele čez pol leta sem ugotovil kako fino je ker me je vrgla ven

 2. Problem je tud v tem, da ti pou pobere, sploh če se je pršvercala na grunt.

 3. Kapo dol Urška,
  Ampak!!! Zadeva je zrcalna. Ko dobiš neustrašno kobilo, jo ujahaš in osedlaš postane nezanimiva, ista kot mačoti, ki drugače po neuspešnem “sedlanju” capljajo za njo.

  Bolj zanimivo je kako bit Cowboy in ujet tako kobilo, kajti ženske ne marajo biti vodene, one rade same bluzijo po svetu, delajo zmedo in zdraho iz stvari, ki samo njim pašejo. Zato redko izbirajo mentalne mačote, ker vedo da bo to polom za njihovo magično zmedo v glavi in se rajši zapletejo s potencialnim cuckom katerih je pa itak malo morje. Iz tega bolj kot ne sledi dejstvo, da ženskam manjka korajža, ker se redko zgodi, da je Mačo tisti, ki bo uspešen ženskar, ne zato ker jim nebi bil všeč, ker nebi postale mokre ob pogledu nanj, ampak ker si enostavno ne upajo spustit v ta bolj z njim. Ne rečem, da ne obstajajo izjeme, ampak so zelo redke.
  Kdo je potem ta womanizer, cowboy? on je potuhnjem intiligenten mačo, normalno zlomljen od ene Mrhe na začetku paritvenega obdobja in ker si ne dopusti poraza se je naučil kako obvladat ženske. Zato za sabo pušča sled polomljenih igrač. Zmerom pa so bolj zanimive zapletene igrače, kaj bi s takimi, ki se jih naveličaš v nekaj minutah 😉

  Moja dopolnitev bi še bila: “življenje je vojna, ne veš kje je naslednja zaseda in kdaj te hormoni poženejo v nov napad!”

  In še malenkost raziskovalnega materiala
  Zmagovalka Angelina Jolie
  Poraženka Nina Osenar

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: