Nevarna razmerja in gospa brez marele


Pri petintridesetih je težko najti nekoga, ki ti je pisan na dušo, ni poročen, ni kreten in ne živi na Kitajskem. Tam vsak dan zajtrkuje juho z rezanci, poganja kolo in za preživetje izdeluje vezalke.
Kakorkoli se sliši grozno, če že recikliraš moškega z otroki, je bolje, da je vdovec, kot da ima nekje bivšo ženo, ki bo usmerjala tvoje življenje. Kdaj boš šla v opero, kdaj s prijateljicami v savno in kako mastno mleko boš kupovala.

Jebiga, pri naših letih težko dobiš partnerja brez bogato naložene prikolice.

Zato imajo moški dve možnosti: ali se vlačijo po klubih, ki, odkar je kajenje v njih prepovedano, smrdijo po cenenih oldspajsih in prepotenih podpajsih, ali z dežniki ponujajo usluge ženskam, ki brez njih sredi neurja prečkajo prehod za pešce.  Se sliši butasto?

Meni tudi. A  to se res dogaja.

Urejena gospa teče čez cesto in naenkrat z njo teče atletski gospod, ki nad njo drži majčkeno marelo s polomljenimi špici. Pod nadstreškom od Name mu urejena gospa prijazno pokima in izgine v štacuno, njemu pa kaplja dež za vrat. Po enem tednu se srečata na fusgengarci  in on jo povabi na kavo. Ona, dolžna usluge, gre z njim. Po enem tednu ga povabi na večerjo. Ker je takrat hčerka pri očetu. Njemu se smeji okrog ušes, ko vidi, da ga gospa, letom navkljub, pričaka brez modrca. Potem je vse samo še pisofkejk. A pisofkejk rata ena velika jeba, ko ga povabi na smučanje s sestro in njeno družino v Kranjsko Goro. Ajej, madam, jaz sem prišel samo na seks, ne na družinsko srečanje. Poleg tega, pa, roko na srce, si malo prestara zame. S tri leta starejšo gospo pa res ne bom paradiral po mondenem smučarskem središču. Po Aspenu že, tam me nihče ne prepozna, po ušivi Kranjski Gori pa res ne!

Že pred časom se je sprijaznil, da je raje sam, kot z:

a)      Mrho, ki ga bo komandirala in mu usmerjala življenje.

b)      Z ljubosumno coprnico, ki mu bo vsak dan brskala po telefonu.

c)       Ezoterično lepotico, ki ljubi čevlje Manolo Blahnik.

d)      Hipijko, ki najraje poležava v resortu s 5 zvezdicami.

e)      Poslovno žensko, ki bi iz njega rada naredila galeba.

f)       Lenobo, ki bi jadrala na krilih njegove socialne podpore.

Če res ni nobene prave ženske za njega, potem je raje sam!
In to pove vsaki vampirki iz nočnega kluba, dami brez dežnika, simpatični ljubici, ki neskončno rada seksa, nikoli ne teži in v teater zmeraj prišverca pol litra špricerja.

Vsaka izmed njih je super. Vzporedno, vsaka posebej, najbrž bi bile tudi vse tri naenkrat za akcijo.

A kaj, ko se je on resno odločil, da bo sam. In nobeni ne bo porival avta, ko ji crkne, ne bo ji pošiljal poljubčkov, še manj šopkov za rojstni dan.

Pa smo tam. Vsaka izmed nas, ki smo čisto fajn punce, je bila kdaj žrtev razočaranega moškega. Ki se je odločil, da je raje sam.

Pa gospa brez marele krasno kuha in ima rit dvajsetletnice, punčka v plastični minici bi ga ljubila na veke vekov, una s špricejrem bi z veseljem vsako noč skakala po njem in ga ne bi nikoli vprašala, kje se je potepal.

Pa ni šans.

Ker ga je ena  ful fajna – jaz ali pa ti – pripeljala tako daleč, da druge fajne – jaz ali pa ti – nimamo šans.

Res zajebano.

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICAOznake: , , , , , , , , , , , , , , ,

7 comments

 1. Pa saj smo ženske nekam podobne …enake, mar ne?!

 2. haahaa..Ula pa kje se spomneš.;)) Dobra si !!!! Odlična si.
  ne ne Neverjetna :))

 3. 🙂
  SUPEEEEER 🙂
  Le od kod ti vse te ideje…real life ali………

 4. no, za vse firbčne, vse je res!

 5. Res je. Vse je res. Tudi če se grozno sliši, boljše bit keš pička kot žrtev keš pičkona na socialni podpori, ki te izkoristi samo za praznjenje. Svojih mošenj in tvoje mošnje. Čeprav sveto zatrjuje, da bo sposojeni denar vrnil. V Ljubljani je takšnih pičkonov vse polno. Verjetno še kje drugje. Na internetnih spoznavnih portalih iščejo razne razočarane gospodinje ali obilnejše gospe. Ločene mlade mamice so tudi zelo priročne. So razumevajoči,poduhovljeni v nulo, ponavadi “between jobs”, v resnici že dolgo brezposleni. Pa v razmerju nočejo hiteti, ker vedno vmes iščejo drugo žrtev.
  To, da jih “ena fajna pripelje tako daleč” pa običajno pomeni, da jih ena fajna razkrinka. 🙂
  Babe, stran od takšnih! Ga ni moškega na svetu, ki bi bil utelešenje vseh ženskih želja in fantazij. Če se pa le najde, ima zagotovo nekaj za bregom. haha

 6. Hja, izkušnje so eno, statistika nekaj drugega, upanje da obstajajo izjeme pa stvar posameznice oz. posameznika.

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: