Včasih bi raje bila moški


Predvsem zato, ker bi lahko stoje lulala. Kar je absolutno boljša rešitev od vietnamskega lulanja na čučavcu po sistemu 4 bele riti v 1 vrsto. Ali pa počepanja med sprednja in zadnja vrata avtomobila sredi neskončne kolone pleha, ki že cel dan čaka v vrsti za trajekt. Kar zna biti velik problem, če imaš avto samo s tremi vrati. Da se ne spomnim na slačenje smučarskega kombinezona ali koncerta s 100.000 obiskovalci in 3 kemičnimi sekreti. Polnimi do roba in brez luči. Če imaš res srečo, lahko takrat rukne burja in obrne sekret vsaj na bok, če že ne postavi na glavo.
Prvi dokaz, da je biti ženska smrtno nevarno.

Drugi dokaz je gledanje fuzbala. Če bi jaz bila moški, bi navijala za vse možne športe. Naročena bi bila na 100 športnih programov, vsako soboto bi ležerno brala Sportske novosti in vsak večer pred spanjem prečekirala teletekst. Vse strani. Od skokov čez ograjo z neznanim konjem do tekmovanja v pitju piva.

Ženske imamo neko prirojeno toleranco do moškega poležavanja pred televizijo s pirom v roki in čohanja med nogami. Tega res nikoli nisem razumela. V čem je fora praskanja po jajcih? Po moje je to samo grda razvada. Če bi bilo praskanje po jajcih dokazano dobrodejno dejanje za moško psiho, njegovo počutje in splošno dobro, potem bi najbrž v vseh nekaj tisoč letih že pogruntali take gate, v katerih bi se moško premoženje počutilo bolj komot. Kaj pa, če za vse vojne na svetu v resnici niso krive ženske, temveč preozke spodnje hlačke? No, potem se čohajte kolikor vam je volja, da bo le svet lepši.

Če bi bila moški, bi rada bila velik moški. Rada bi imela velik nos ter kosmate prsi. Po moje morajo majhni moški vložiti veliko več dela v svoj uspeh kot visoki. Ker visoki gledajo nas svet zvrha (včasih zviška) in se jim vse težave zdijo manjše. Ne ustrašijo se nobenega nasprotnika in so vsemu kos. Pa še nihče jih ne more gledati v plešo na vrhu glave.

Če bi bila moški bi bila neustrašna. Ne bi se bala globokega morja. Deskala bi na vodi, skakala z nebotičnikov in vozila hiter motor. Najbrž bi znala speči palačinke in bi hodila na body pump. Vsak dan bi se slišala z mamo in glasno preklinjala. No, Julija Roberts in Jennifer Lopez se mi tudi v tem primeru ne bi ne bi zdeli hudi bejbi.

A tudi če bi bila moški, se ne bi strigla v Lasani. Imela bi plašč kamelje barve  in pulover s kitami. Lepo bi dišala in vozila avto z bež ledrom.

Če bi bila moški, bi najbrž bila gej.
In se ne bi rabila sama praskati po jajcih.

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICAOznake: , , , , , , , , , , , ,

2 comments

  1. Ne razumem ženske, ki si želi biti moški. Današnja znanost je že tako daleč, da je moški za nadaljevanje človeške vrste nepotreben. Moški to podzavestno, nekateri tudi zavestno, to čutimo …

  2. ja to lulanje je tudi meni edina prednost 🙂

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: