Who’s the real kurbir in zakaj jih ženske ljubimo


Po ljubljanskih lokalih se sprehaja kar nekaj moških, ki so tako lepi, da bi jih debelo mazale na kruh. Kavbojke so ravno prav zdrajsane, majica kuka iz pasu točno tam, kjer se pokaže raven trebuh, šal je ravno prav scufan od 3 dni stare brade in prikupno skuštrani lasje stojijo točno tako, kot si je zamislil. Dodaj še dolge trepalnice, nedolžen pogled, iskren nasmeh in polno kapo dovtipov, pa smo tam. Ko z jezikom drajsaš po plesišču, vlečeš trebuh not in tiščiš joške ven.

Takrat si pečena. Fertik.

Pa še samski je. “Moj bog, res me ima nekdo zgoraj rad, da je ravno mene povabil na viski”. Seveda, taki frajeji pijejo viski. Nič drugega. Ker imajo zglancan okus.

Tisti trenutek se najbrž najbolj na svetu sekiraš, ker modrc in hlačke niso iz istega desetletja in ker se sredi zime ne briješ pod pazduho. Mislim, kdo bi si mislil, da se bo ravno tebi, revki s kmetov, nasmehnila taka sreča.

Kakorkoli se zgodba razvija, on ti nosi rože s pumpe, večno zamuja, suvereno priznava svoje napake, skoke na morje z drugimi fračami, se ne javlja na telefon in v resnici pobegne, ko mu enkrat čisto pijana in žalostna rečeš, da ga že dolgo nisi videla in ga preprosto pogrešaš.

No, takrat jo stegne in ga dolgo ni nazaj. Potem se nankrat spet pojavi in je tvoj dober prijatelj. Kot da se nikoli ni zgodilo nič. OK, naj mu bo. Saj v resnici ni škodljiv. Pobegnil je, preden si se zatreskala vanj in zaradi njega nisi jokala.

Potem pa ugotoviš, da si bila samo ena izmed mnogih, v katere se ni mogel zaljubiti. Ker se zjutraj ni počutil dobro v tvoji postelji. Sicer pomisliš, da mogoče naložba v svilene rjuhe res ne bi bila napačna, a najbrž ni mislil tega. Mislil je tisti občutek, ko lahko mirno prdne v postelji in se vama to zdi nekaj najbolj prikupnega na svetu.

Mogoče je celo v resnici verjel, da se bo ob tebi spremenil.

No, naj vem povem, da se ne bo. Ob tebi ne. Ker nisi egipčanska princesa, ker nimaš pedigreja vse do Ludvika 14., nisi manekenka Victoria’s Secret in ker o tebi ne pišejo na gospodarskih straneh.

Jaz mu resnično ne zamerim. In mi je danes prav zabavno njegovo gostovanje po ljubljanskih posteljah. A verjamem, da si ženske režejo žile zaradi njega. In njemu podobnih.

Zakaj so ti barabini tako privlačni? Ali je res največ vredna ljubezen, za katero se je treba večno boriti? Ali je najbolj pomembna favšija v očeh drugih žensk, kadar se blagovoli kje pokazati s tabo? Je res največ vredna ljubezen nekoga, ki si je za trenutek izbral tebe? Samo tebe izmed šopka vseh drugih lepotic? Je to to?

Najbrž je. Dokler te enkrat ne sreča pamet. Ne sprašujte me, kdaj je več vreden mir v duši od fuka pod stopnicami.
Enkrat pač. Če imaš srečo. Če imaš res srečo, lahko imaš oboje.

Kar se pa njega tiče… Vsi mu govorijo, da mu gre na slabše, da bi se lahko zresnil, da si na tak način ne rabi bildati ega… Pa da ga mama ni imela rada in da mu je bivša ukradla dušo.

Kaj pa vem. Eni so pač taki. Naj bodo.

Najbrž so jim vsi ostali pametnjakoviči enostavno favš.

Mene samo skrbi, da bo umrl sam ko pes.

Advertisements
Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICA

3 comments

  1. Naj te ne skrbi, pizdun si edino to zasluži 😉

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: