Zakaj imajo ženske 9 življenj?


Že stokrat smo ugotavljali, da so samske ženske nad 35 leti praktično v riti.

Vsaj, kar se tiče iskanja primernega moškega, ki ga njen foter na balkonu ne bi pričakal z nabito puško.

Ponavadi se lahko zamoti s poročenimi junci, čaka na prvo generacijo ločencev, ali vsaki dve minuti čekira spletne strani za digitalni seks. Kar niti ni tako naporno, glede na to, da ima pri teh letih najbolj intenzivno razmerje ravno s svojim iPhonom.

Pa tole z iPhonom bi še šlo, če bi Siri znala še piti pivo in kaditi. Ker pa zaenkrat tega še ne zna, in ni hujšega, kot se sam nacejat, si punce poiščejo nove interesne dejavnosti. Že dve leti je blazno popularno vrtnarjenje. Dekleta celo pomlad rijejo po njivah, čez naselje vlačijo težke kangle postane vode in prisegajo na zdravo zelenjavo. Dokler sonce res ne začne prižigat in kangla vedno pogosteje sameva ob pojahanih fižolnih kolih.

Zadnjiič sem bila deležna krasnega predavnja o tem, da se prave moške najde na karateju. Ali tai chiju. Moški, primernih let, namreč danes že obvladajo vse adrenalinske športe, s katerimi so si razbijali kolena in glave vse od zgodnje mladosti. Zdaj se morajo začeti ukvarjati s športi z možgani. Se obrniti vase, pazit na boleči križ in natrgane kolenske vezi.

Dobra stran teh športov so brezplačne prve ure karateja po mestu. Punce se bomo dobile, naredile urnik in šle po spisku pogledat, kako kosmati in kako mišičasti moški bodo tam brcali v prazno, glasno vpili in se pretvarjali, da jih zasleduje horda razkurjenih Kitajcev.
To bi znalo biti blazno zabavno. Trenutno se ukvarjam predvsem z vprašanjem, kaj obleči. In če že moram imeti tisto belo pižamo, ali lahko poleg nakombiniram vsaj kak dober usnjen pas s Harley Davidson zaponko?
Če se tukaj fantje ne bodo izkazali, imamo še eno možnost.
Šah.
Statistično naj bi bilo namreč dokazano, da moški, ki igrajo golf, zvečer radi igrajo šah, pijejo konjak in kadijo cigare.
Odlična kombinacija! Najprej bomo hodile na golf. Prijateljice že znajo orati po zemlji. Tukaj bomo znanje samo nadgradile s slavnim Koroškim ping-pong udarcem in ni hudič, da nam ne bo ratalo. Jaz bi bila sicer bolj za tekmovanje z električnimi vozički, ampak tudi tisto popivanje po golfu najbrž ni slabo.

A preden pridemo do te nobel šahovske družbe, je na vrsti še kak prvi randi. Najbrž več njih.
Največja mora na svetu.
Si predstavljate vse tiste prve nerodne pogovore?
Večne težave kaj obleči, da ne boš izpadla, bodisi lajdra bodisi zajebana karieristka?
Da stanejo njegovi čevlji več kot zimske gume za tvoj avto? On ima rad Bacha in Schuberta, ti pa dobre stare MI2? Da ima problem z vetrovi in nima nič proti temu, da si razdelita račun na pol?

Ženskam ne govorijo zastonj mačke.
V resnici bi morale imeti 9 življenj.
Vzporednih.
Samo tako bi bile lahko popolne.

Še dobro, da so pogruntali, kako jih klonirati. Deseta klonirana mačka bi bila namenjena samo temu, da bi sestavljala prava vprašanja in iskrive odgovore za prvi randi…

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICAOznake: , , , , , , , , , , , ,

1 komentar

  1. nope,na tai ji-ju ni uporabnih.če pa pride kej vizualno uporabnega, se pa telo nahaja v čudaških širokih hlačah in mehkih copatkah.taprav dec tega že ne obleče.

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: