Basen o tem, zakaj so moški so psi


Pa ne zato, ker bi grizli, smrdeli po mokri mareli, ali zato, ker puščajo dlako, temveč zato, ker sledijo svojemu nagonu.

So prekleti lovski ščeneti, ki dvignejo nos v zrak, posmrkajo, pomežiknejo najbližji mački in že vklopijo svoj šarm na turbo pogon. V navalu alkoholne samozavesti, krvoločnega smeha in preveč odkritega pogleda lahko na daleč zavohajo svoj plen.

Ponavadi so to dekleta z zlomljenimi srci. Tiste revke, ki se počasi plazijo iz brezna polnega bivših prascev. Z upanjem v očeh zlezejo v objem plemenitega, širokoplečega, razumevajočega pizduna, ki jo zvabi v svoj brlog.

Ker se zlomljena srca najlažje zdravijo z obližem moške pozornosti, razumevanja, dolgimi pogovori zalitmi s prevelikimi kozarci vina. Kar ne vodi nikamor drugam, kot skupnemu zajtrku v njegovi pomečkani majici.

Na žalost ni veliko mačk, ki si lahkoživo privoščijo seks za eno noč, zlezejo v prekratko obleko, vržejo pete čez ramo in žvižgajoče odpeketajo domov.

In bi to resno mislile.

Kajti lovski psi na kilometer zavohajo lažno brezbrižnost. Ko enkrat zavijejo vrat ubogi srni, so opravili z njo. V resnici potrebujejo lisice, ki odmahajo s svojim repom, ne da bi se vsaj enkrat obrnile.

To jih pa resno razkuri.

V nejeveri našpičijo ušesa, preverijo velikost med nogami in nestrpno čakajo na njen klic v dokaz, da je bil nepozaben.

Madona, sem bil res tako za-en-drek?

Kako je to mogoče? Zmeraj sem jaz tisti, ki jo hitro podurha proti domu.

Kje se našla mrha, ki je še hujša od mene?

Ponavadi je namreč tako, da se ga na začetku ženska brani z vsemi zdepiliranimi štrimi, zjutraj pa ona njega poljubi za adijo in mu nariše smajlija na zaledenelo avtomobilsko steklo.

Ker je že ponoči dobil potrditev o svoji enkratnosti, po kateri mu raste greben, mu telefon začne selektivno brisati telefonske številke in po nekaj dneh čudežno mrkne. Predvsem zna v neskončnost zvoniti in ne pozna tipke za odgovor.

V resnici model ne ve, kaj bi odpisal, ker:

 • Ne ve kako naj ti pove, da ob tebi ne striže več z ušesi.
 • Te je že ujel in ne predstavljaš več izziva.
 • Zvečer zgledaš boljše kot zjutraj.

Najbrž vse zgoraj našteto drži.

Drži pa tudi dejstvo, da:

 • Ne išči rešitelja za šankom.
 • Ne išči rešitelja v bralnem klubu, tečaju slikanja, tečaju plavanja ali veslanja, niti na tečaju izdelovanja ikeban. Ker lahko ob tipu, ki izdeluje ikebane crkneš od dolgčasa.
 • Če se želiš imeti fino vsaj za eno noč in se drug dan mirne vesti pogledati v ogledalo, se zjutraj poberi tako hitro kar te nesejo ožuljeni podlati.
 • Če želiš zvestega partnerja, si kupi psa.
 • Če želiš imeti pravega moškega, si daj čas, da postaneš sama sebi všeč tudi v ponedeljek zjutraj. Ko boš všeč sama sebi, ne bo več daleč ponedeljek, ko ti bo zazvonil telefon in te bo pogrešalo tudi tisto ščene od sobote zvečer.

Pa srečno.

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICAOznake: , , , , , , , , , , , , , , ,

5 comments

 1. Gospa Urskaula,
  čakam na vašo basen Zakaj so ženske kuzle.

 2. Oh, takih basni je že veliko napisanih. Malo pobrskajte po blogu, zagotovo boste našli kakšno…

 3. Samo ena zadeva mi pade na misel. Ženske, ki ljubijo pse ……. https://www.youtube.com/watch?v=3bO8V-wqpuk

 4. Pa si nekaterim nesramno poteptala ego 🙂 Se pa strinjam z vsem napisanim! Predvsem s tem, da mora biti punca najprej sama sebi všeč. In da moških nič ne podžge bolj, kot ženske, ki si lahkoživo privoščijo seks za eno noč in ne jebejo sistema. In ne počakajo do jutra, da odpeketajo, ampak gredo takoj, ko opravijo svoje. Potem moški postanejo kot cucki, ki si jih celo noč pustil premočene pred predpražnikom in so lačni hrane. Oh the games people play … 🙂

 5. Svaka čast, pa ne samo za ta post, ampak tudi za vse ostale. Posebna energija, feeling, pristop, Več takih rabimo!

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: