Skrivnosti in laži


 

Če moški mislijo, da se ženske na prvih randijih delamo nedostopne iz verskih razlogov ali ker želimo, da nas moški spoštujejo, se pošteno motijo!

Razlogi so mnogo preprostejši.
Prvi se imenuje dlake.

Obrvi, brčice in vse tiste, ki niso na glavi in jih je treba odstraniti z vročim voskom.  Nikoli namreč ne veš, kdaj boš prespala in nočeš, da se zbudi ob brkatem pasavcu.
Ko ima bikini lepšo frizuro kot glava, se podamo v lov za novim spodnjim perilom. Krščanske gatke zamenjamo za svetleče minimalke, čipke se ovijajo okrog oblin in poudarjajo, kar je poudariti treba. K spodnjemu perilo pašejo tudi seksi samostoječe nogavice. Res bi bilo bedno, če bi med sezuvanjem novih salonarjev videl, da imaš žabe potegnjene do sredine hrbta.
Takrat postane zelo aktualno tudi vprašanje o številu preteklih spolnih partnerjev.
Moškim je, ne vem zakaj, dovoljeno višje število kot ženskam. Zato smo se ženske odločile za koletivno laž. Če rečeš, da si spala z manj kot 3 moškimi, ti bo verjel samo pod pogojem,  da si hodila na katoliško gimnazijo ali pa je oče hodil s tabo v disko z nabito puško vsaj do 25 leta. Zato mu lepo rečeš, da je on četrti. On je srečen, ti imaš pa fanta. Pod kolektivno laž štejemo tudi kilometre, ki jih lahko pretečemo ne da bi nas vmes zadela kap in cigaretih, ki jih ne kadimo več…

Po nekaj randijih, zanemarjanju prijateljev in selitvi garderobe v avtomobilski prtljažnik, prideš do naslednjih zagat, od katerih ja odvisna vajina prihodnost.
Kdaj prinesti zobno ščetko?
Kam v njegovi kopalnici skriti maskaro in odstranjevalec ličil?
Če dvomiš o njegovi zvestobi in si prav posebej  žleht, lahko označiš svoj teritorij s »pozabljenimi« uhani. Če ima res rad samo tebe, ti jih bo vrnil.  Če pa ne ve, kateri punci pripadajo, se bodo znašli v v edinem predalu, ki ga imajo moški zaklenjenega. To je mavzolej spominkov. Gumic za lase, uhanov, prstanov, šmink in hlačk, ki so jih tvoje predhodnice pregnano skrile nekje v stanovanju.
Glede na to, da je vsakih nekaj mesecev čas za počitnice, je pred tabo novo prelomno obdobje.
Na  prvem skupnem dopustu zgodaj vstajaš, se namažeš, hitro zlelezeš nazaj v posteljo in se pretvarjaš, da imaš pač tako srečo, da se ti ustnice svetijo same od sebe, črna obroba okrog oči je dediščina prababice, ki je bila enkakrt na dopustu v Egiptu in iz ust ti diši po sveži meti.
Bognedaj, da te slučajno potunka v morje in tvoji odlični geni v potokih stečejo po obrazu. In bognedaj, da se kdaj zbudi pred tabo in ga skoraj kap, ker se je ponoči k njemu pretihotapila orjaška človeška ribica.

Po nekaj letih  skupnega življenja je podoba drugačna.
Zjutraj stojiš pred omaro v bombažnih gatah, modrcu druge barve in grdih dokolenkah. Kar je še zmeraj boljše od frotiraste pižame z zgornjim delom zatlačenim za hlače in štrikanimi štumfi, ki ponoči zlezejo s podplatov in se kot mrtve živali valjajo po postelji.
Zadnjič ga je skoraj kap, ko se je v kopalnici zaletel v mroža s folijo na glavi in belimi brki, ki se je ovijal s folijo in so drekci anticelulitnega blata kapljali za njim po celem stanovanju. Škoda, da se nisi tako uštimala za pusta, otroci bi se vrešče razbežali po ulici in nikoli več ne bi hoteli fehtati v hiši, kjer živi nora gospa z brki…

Jaz načeloma podpiram odkritost in iskrenost med partnerjema.
A vse ima svojo mejo. Ena izmed njih se imenuja straniščna vrata.
Druga pa moj avto. Vedno ga bom imela.
Nikoli namreč ne veš, kdaj bo pogruntal, da še zmeraj kadiš. Da v kosu lahko pretečeš samo par sto metrov in da si v resnici imela vsaj 10 nesmrtnih ljubezni.
Teta laž ima mogoče kratke noge, tvoj avto pa kar nekaj starih, a hitrih konjskih kopit…

  • Ta kolumna je bila predhodno objavljena v reviji Fatalna.
Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICAOznake: , , , , , , , , , , ,

2 comments

  1. Hehe… dobro spisano, zgodba, ki te vleče in jo želiš prebrat do konca.

    Misliš, da je res tako skrajno? Kam torej izgine ženska skrivnostnost z leti, v takem primeru? Na nivo vsebine sms-ov, FBja in skrivnih klicev? Ali le na skrivno vsebine etuija za ličila? 😉 morda obiska estetika in brizga botoksa sredi čela?

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: