#FAČUZI in obračanje sena pri Vesni


Zadnjič sva s sodelavcem snemala nove kmete – jaaa, kmalu prihaja predstavitev novih kmetov za tretjo sezono oddaje Ljubezen po domače.
Eni lahko sočustvujete z mano, druge samo vpijete #FACUZI, jaz pa vam povem, da jih imam vse rada. Ker so iskreni, preprosti, taki kot so. Tudi z zlatim tigrom na gatkah, ali pa zlato ketno okrog vratu.

Skratka, sedela sva med racami in poskušala ujeti mini črne pujske, ki so preplašeno tekali okrog nasršene mame. Prasice, ne mene.

Ker je on vsaj en korak naprednejši od mene in je z bloga presedlal na vlog, je bila debata neizbežna. Kako to počneš, kdo te bere, kako doseči čim večji krog predanih bralcev.

Jaz s svojim blogom zagotovo ne bom obogatela, ker bralkam ne šenkam parfumov Rebeke Dremelj ali presnih špagetov. Ne spoznam se na pudre, šminke, bio bombaž, kreme brez parabenov in ne pišem receptov za avokadov namaz na toastu. Nimam okrogle brisače z ananasom in ne stojim na glavi.
Jaz se najbolj spoznam na prešuštniške moške in zvite ženske. Znam potovati z malo potovalko, se vštuliti na VIP guest listo. Ampak, odkar nimam več skurbanih frendov, ki bi goli skakali čez prvomajski kres, odkar smo prestari za obiskovanje ljubljanskih cirkusov, nimam več o čem pisati.
Prepričana sem, da živim zelo dolgočasno življenje. Hodim v službo, na telovadbo in domov. Leta so res prasica. Tudi brez malih pujskov okrog nog mi zmanjkuje energije.
Včasih sem lahko odtekla kilometre, se stuširala, naciarala in hop na kolo pa v center na pivo. Danes  se po telovadbi komaj privlečem v prvi štuk. Naslednjih nekaj dni se moram skotaliti iz postelje, na WC se pa sploh ne morem vsesti.
Da ne govorim o vseh bioresonancah, homeopatinjah in drugih coprnicah, ki so mi prepovedale skoraj vso hrano.

In kaj mi ostane od življenja?
Da sedim doma na kavču in gledam TV.
Kar je strup za partnerski odnos.
On bi gledal Deklino zgodbo, jaz že vlečem nož iz predala. Za svoje žile.
Jaz bi gledala kako neumnost, da odklopim možgane, on že odpira računalnik, iPad, iPod, telefon… In tako preživiva večer vsak v svojem svetu.
V prihodnjih tednih bo on gledal fuzbal, jaz pa se bom kujala v spalnici.
To, ali pa, da se zapijem do smrti.
Najboljše, da se preselim k Vesni.
Skupaj bova obračali seno in ugotavljali, da smo na koncu vsi na istem.
Ljubezen isto boli.
Tiste z jacuzzijem in tiste brez fačuzija.

 

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICAOznake: , , , , , , , ,

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: