Prava ženska nikoli ne…


… kastrira svojega moškega v prenesenem pomenu.
Če si orng baba, je boljše, da mu odrežeš jajca, kot da mu narediš sramoto pred prijatelji.

Kar se je prijatelju zgodilo pred dnevi.
Po dolgem času je za šankom spet objemal dve lepotici hkrati. Malo je objemal prvo, malo je neslanosti šepetal drugi. Ura je bila pozna, punci sta se hihitali, on je bil naenkrat 2 metra velik. Kar je skoraj pol metra več kot v resnici je. Ima vse lastnosti koroškega švalerja. Odlično kuha, odlično pleše, jezik ima dobro namazan in je prepričan v lastne seksualne veščine. In skoraj ves čas laže. Kdaj laže in kdaj govori resnico strašno težko presodimo, ker se samo njemu dogajajo najbolj nore zgodbe.
Skratka, objemal je obe dekleti, ko se mu v hrbet naenkrat zapiči oster noht. Presenečeno poskoči, se obrne in pred njim stojih najbolj razkurjena ženska na svetu. V odvezanih supergah, trenerki in z naelektrenimi lasmi. Obe lepotici sta čudežno izginili in ga pustili, da se je sam soočil z beštijo. Pred vsemi ga je zmerjala, pošiljala tja kamor sonce ne posije, grozila z zgoraj omenjeno kastracijo. On je pa samo stal tam in presenečeno odpiral usta.
Najbolj ga je presenetila njena neurejenost. Korošci so navajeni besnih beštij. A tega, da pride ženska v diskoteko v stari trenerki, tega pa še ni doživel. S traktorjem ja. Enkrat je ena prinesla s sabo smuči. Ampak kaj takega, pa še ne.
Šele potem je dojel, da je seks z lepoticama splaval po vodi in popenil.
Kajti to sploh ni bila njegova punca!
Bila je punca njegovega prijatelja, ki je skliznil od doma in sledil lastnemu nagonu gonjenja po ljubljanskih klubih. Ona ga je klicala, iskala in na koncu šla v izvidnico od šanka do šanka. Na lastno nesrečo ga je videla, kako je v taksi pospremil dekle, ki se mu je obešalo okrog vratu. Medtem, ko mu je sledila nazaj v klub, ga je izgubila in še bolj popenila.
Predobro ga namreč pozna, saj ga je tudi sama speljala njegovi prejšnji punci in obvlada njegove fore do obisti.
Medtem ko je vreščala na frenda,  se je za šankom  prikazal tudi njen fant. Takrat je oba na marš nagnala pred klub. Zunaj sta se tresla od mraza,  povešala pogled kot polita cucka, medtem, ko ju je pošiljala k hudiču. Redarjem so tekle solze od smeha, ker kaj takega ne doživijo vsak dan.
Njenemu fantu je tudi šlo malo na jok, ker ga je dobila pri njegovem edinem dejanju samaratinstva v življenju. V taksi je pomgal sodelavki, ki je spila vsaj kak meter šanka preveč. Namesto, da bi dobil nobelovo nagrado, jih je skoraj fasal.
Na jok je šlo tudi frendu, ker mu je po vodi splaval težko pričakovani trojček.
To je v resnici za zjokat.
Da imaš fanta, ki iz tebe naredi tako zverino, da ga greš iskati v gostilno.

Ta kolumna je bila objavljena v reviji Obrazi. Danes je izšla nova številka.

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICAOznake: , , , , , , , , ,

1 komentar

  1. haha super zgodba. Se mi pa zdi, da ženske postanejo/postanemo take kadar imamo razlog. Že to, da ga je sama speljala drugi zna biti problem in vrjamem, da jo občasno skrbi, da ne bi prišla neka nova na sceno. Je pa škoda, da na tak način samo sama sebi jamo koplje.

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: