Kje lahko spremljam športne prenose?


Prvenstvi presežkov na POP TV, Kanalu A in VOYO

Odbojkarska smetana v Ljubljani

Stožice bodo od jutri prizorišče letošnjega svetovnega prvenstva v odbojki, ki ga boste lahko v neposrednih prenosih spremljali na POP TV, Kanalu A in VOYO. Slovenska odbojkarska reprezentanca ne skriva navdušenja in hvaležnosti za igranje na domačem parketu, kar z lahkoto obrazloži komentator prenosov, Matic Flajšman. “V Stožicah leta 2019 je kapetan izbrane vrste Tine Urnaut po uvrstitvi v finale stopil na sredino igrišča in se zahvalil navijačem z besedami: Brez vas nam ne bi uspelo.” 

Poleg Matica bo ob parketu novinarka Nataša Gavranić. “Z novinarskimi kolegi od domačega svetovnega prvenstva v odbojki pričakujemo v prvi vrsti izjemno vzdušje, ki bo zajelo tudi tiste doma pred televizijskimi ekrani, in pa jasno – dobre predstave naših odbojkarjev.”

Poleg Matica Flajšmana bo prenose komentiral Jasmin Čuturić, ob parketu pa se vam bosta v živo oglašala Nataša Gavranić in Tomi Šmuc. Vsi že komaj čakajo, da se začne. “V Stožicah lahko pričakujemo športne spektakle na ravni lige NBA. Leta 2019 smo začutili, kako je, ko odbojkarska mrzlica trese Slovenijo, zdaj bomo videli nadgradnjo tega,” napoveduje Flajšman.

Po nove zlate spomine …

“Prvič v zgodovini Slovenija brani zlato medaljo.” Tako na vprašanje, zakaj je treba gledati evropsko prvenstvo v košarki, odgovarja Saša Dončić, eden od dveh komentatorjev prenosa Eurobasketa. A to ni edino dejstvo, ki naše fante ločuje od konkurence. “Naša ekipa je fenomenalna, po mojem mnenju so glavni favoriti za vsaj eno od treh medalj,” še doda.  

Če vsemu temu prištejemo še to, da bomo na parketu videli skoraj 40 igralcev, ki sicer igrajo v ligi NBA, potem lahko samo še odštevamo dneve, ko nam bodo POP TV, Kanal A in VOYO s parketa prenesli vse krike navdušenja, občutke veselja in navijanja. “To bo prvenstvo številnih presežkov,” napoveduje komentator Peter Vilfan.

Ekipa Pro Plusa na teren pošilja prekaljeno ekipo, poleg komentatojev in tehničnega osebja na prvenstvo, tako kot pred štirimi leti, potujeta tudi novinarja Sanja Modrić in Tadej Vidrih, ki se bosta trudila, da boste začutili pravo vzdušje, izvedeli zanimive zgodbe iz ozadja ter se pridružili košarkarski evforiji. “Izzivov, kot je ta, se novinarji najbolj veselimo, čeprav za nas to pomeni veliko dela,” razlaga Tadej. Sanja pa dodaja, da je v vsej zgodbi ključna prava kemija, takšna kot vlada v reprezentanci sami. “Ekipni šport združuje, pomembno je sodelovanje, pomembna je kemija. To vse skupaj pa še dodatno vzbudi nacionalni naboj in ponos.”

 POP TV, Kanal A in VOYO pa ponosno napovedujejo začetek evropskega prvenstva v košarki, ki se začne 1. septembra.

Kaj odbojkarje zanima o košarkarjih in kako so jim odgovorili? Uživajte in navijajte z nami!

Vir: POP TV, Kanal A in VOYO

Kategorije:LISICAMICA, FACEBOOKA KRALJICAOznake: , , , , , , , , , ,

Komentiraj!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: